Previous Next

ROUTES

Trainen voor het hooggebergte? Of lekker ontspannen op de fiets? Er zijn volop mogelijkheden in Nederlands en Belgisch Limburg: mooie wegen, geweldige beklimmingen, kleine dorpjes, gastvrije mensen, gelegenheden om tussendoor heerlijk te eten en te drinken. Voor een fantastisch fiets- en wielerverblijf, stippelen professionele renners voor jou de mooiste routes uit. Ook voor andere routes: routes die we zelf hebben laten ontwerpen. Voor onze gasten zijn de routes voor ATB en racefiets voorgeprogrammeerd     op Garmins te huur (routes op papier gratis). Dan fiets je ook eens over de minder     bekende beklimmingen en wegen. Een nieuwe uitdaging!

Fietsen Valkenburg

Valkenburg, de ideale uitvalsbasis om enkele dagen heerlijk te fietsen. Midden in het Limburgse heuvelland en vlakbij de Cauberg. Altijd dichtbij de talloze beklimmingen die zo bekend zijn: de Bemelerberg, de Eyserbosweg, de Geulerhemmerberg, de Gulpenerberg, de Keutenberg, de Loorberg etc.

Voor te mountainbiken vind je in onze directe omgeving uitgebreide bossen en andere natuurgebieden waaronder het Geuldal, de Cauberg, de Heunsberg, de Sint Pieter, het Schaelserbergbos en het Ravensbos.

 

Wielrennen Limburg
KIJK HIER VOOR JE FAVORIETE ROUTE